Werkwijze

Hieronder zie je onze werkwijze in 5 eenvoudige stappen. Wil je meer weten over onze producten? Klik hier. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Het team van mijnglaswinkel

Stap 1 - Bestel de deur*

Je ontvangt van ons een inmeetformulier waar alle belangrijke gegevens op staan voor de maatvoering en afwerking van de deur. * Dit geldt natuurlijk ook voor een inloopdouche of douchecabine.

Stap 2 - Vul het inmeetformulier in

Alle maten zijn in millimeter en je houdt rekening met de speling. Mail het ingevulde formulier terug. Op het formulier kan je bijvoorbeeld het steel look ontwerp aangeven of een andere deurgreep.

Stap 3 - Controleer de orderbevestiging

Nadat wij het formulier terug hebben gekregen, ontvang je van ons een orderbevestiging en factuur 40% bij opdracht. Hierin staan alle belangrijke details en de totaalprijs. Wanneer de orderbevestiging akkoord is en de factuur door je is voldaan, gaan wij over tot de productie van de douchedeur op maat.

Stap 4 - Haal de deur af

Je ontvangt van ons een montage-instructie en benodigde montagematerialen zoals schroeven, pluggen en stelblokjes. Ga aan de slag met de montage en geniet van de douchedeur.

Stap 5 - Maak een foto

Deel deze foto met ons. Wij vinden het leuk om te zien waar onze deuren terecht komen.